Phone Stuff Sverige Telefon: +46763-409696 E-post: info@phonestuff.se

Produkter

Sök i butik

Kontakt

Phone Stuff Sverige

Malmö Skåne

Sverige

Telefon: work+46763-409696

Facebook

Webbshop från E-butik.se

Om oss

Phone Stuff Sverige, med fokus på mobiltillbehör till Smart Phone, har inriktat sig på att leverera högkvalitativa och prisvärda tillbehör till såväl privat- som företagskunder.

Smarta telefoner är dagens mest personliga ägodelar. De kräver stor omsorg och skötsel, i form av skal eller motsvarande skydd, för att klara dygnetruntanvändning. Dessutom möjliggör tillbehören att du kan skapa din egen personliga stil när det gäller färg och design på skal, fodral, sportarmband, hörlurar med flera andra olika tillbehör.

Ett honnörsord för oss är leverans.
• Hos Phone stuff kan du betala med alla de traditionella bankernas bankkort, samt med Klarna.
• Du har alltid FRI FRAKT!
• Dina varor har du redan nästa dag, om du lägger din order innan kl. 17.00.

Vår affärsresa
Phone Stuff är ett relativt nystartat företag som har utvecklat ett spännande och innovativt koncept med stor tillväxtpotential – försäljning av kvalitativa och prisvärda tillbehör till smart phone via e-shop. Phone Stuff startades som ett handelsbolag av de två unga gymnasieeleverna: Gustavo Cordova och Harald Jarl i Malmö.

Det började med privatkunder men idag riktar sig Phone Stuff även till företag. Speciellt sportarmbanden har blivit populära prylar att ge bort eller sälja till kunder och medarbetare. Mängdrabatt kan alltid diskuteras. Phone stuffs Sportarmband är så trendiga och eftertraktade att de nu även finns att köpa hos Friskis och Svettis i Malmö!

Idag drivs och ägs företaget enbart av entreprenören Harald Jarl. Läs mer om Harald i  Västerviks Tidning

Smarta och kul tillbehör
Produktsortimentet omfattar allt från mobilskal till hörlurar av olika populära märken. Målet är att kunna ge kunderna ett mervärde i att tillhandahålla smarta, kul och innovativa tillbehör utöver det vanliga.

Kontakta mig gärna om du har idéer och synpunkter på vårt sortiment:

Harald Jarl: 0763-409696
Mail: info@phonestuff.se
Org.nummer: 556867-8709

Vänliga Hälsningar
Harald Jarl, VD


Tipsa om den här sidan:

Populära Produkter